Home   


     

          
     Auto's en schade, voor bedrijven en particulier*
     
  
 
NIEUWS*
 

Over handelsonderneming Jeteka:

Jeteka is begin jaren 2000 opgericht door Johan Klijnstra.

Het bedrijf maakt haar oorsprong in 2002. Rond dat jaar zijn we begonnen met pionieren in de autoschadewereld met 'spotrepair'. Onder de naam ChipsAway hebben we een grote bekendheid verkregen op dit gebied. In 2008 is echter besloten om de franchise organisatie ChipsAway vaarwel te zeggen en onder de naam 'Jeteka' verder te gaan. Dit bracht meerdere voordelen, maar de grootste waren toch wel de maandelijkse franchise kosten. Hierdoor konden we scherpere prijzen bieden dan in het verleden.
Na een korte onderbreking van 2 jaar, om te werken voor een groot autoschadeherstelbedrijf in Drachten, eveneens als specialist in spotrepair, is eind 2013 wederom besloten om toch geheel zelfstandig onder eigen vlag en beheer het spotrepair op mijn eigen manier weer op te pakken en uit te breiden. Het werken voor een werkgever biedt mij niet de vrijheden die ik graag wil hebben om mijn klanten te behouden en 24/7 voor ze klaar te staan. Daarnaast heb ik andere inzichten dan de mensen die op een kantoor alles bepalen. Op dit moment zijn we nog druk bezig een en ander op te zetten wat compleet nieuw is in Friesland en waar wij van denken dat dit een groot succes zal gaan worden. Daarvoor zijn we afgelopen juli 2015 dealer geworden van Cardip. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de nieuwe manier van 'wrappen' is en hiervoor veel vraag ontstaat.
Wij werken hiervoor samen met het autoschade herstelbedrijf van Folkert Nijdam, eveneens gevestigd te Wommels. Door deze samenwerking zijn wij ook in staat, om in de spuitcabine, naast de Cardip nu ook alle soorten schades te kunnen herstellen. Ook voor verzekeringsmaatschappijen!

Naast het uitvoeren van autoschadeherstel, maken we ook (auto)belettering & reclame uitingen van A-Z en verzorgen we eventuele styling van actiemodellen auto's. Dit door middel van exclusieve stripings. Deze stripings waren vooral eind jaren 80 en begin jaren 90 erg populair. We merken in de markt dat hier wederom vraag naar komt en dus hebben we ook dit onderdeel wederom opgenomen in ons totaal pakket. In de voorgenoemde jaren waren we al heel actief op dit gebied!
Deze stripings zijn overigens ook rechtstreeks te bestellen in onze webshop!

Zowel bedrijven, instellingen, fleetowners, verzekeraars en particulieren zijn klant van Jeteka, en kunnen altijd bij ons terecht.

Jeteka staat voor service en kwaliteit. Beide staan erg hoog in het vaandel bij het bedrijf. Uw reclame, is onze reclame. Daarnaast zijn we echte relatiebouwers en geen korte termijn denkers!

Voor meer informatie over de diensten van Jeteka kunt u in het hiernaast afgebeelde menu, de gewenste service aanklikken >>

 

  

        Menu

        Over Jeteka
        Spotrepair
        Contact/info

   
        Extra

       Algemene voorwaarden