Home   


     

          
     Schadeherstel * Cardip * Auto- en bedrijfsreclame *
     
  
 
NIEUWS*
 
Auto- & bedrijfsreclame

Wij verzorgen alle vormen van auto- decor & reclame, exclusief decor & striping voor de particulier en verzorgde reclame voor bedrijven. Wij, als handelsonderneming Jeteka, werken hiervoor samen met het gerenomeerde reklamebedrijf 'Opvallend' Reklame eveneens uit Wommels. Fokelien Dijkstra is een bevlogen, zeer ervaren en uiterst nauwkeurige reklame onderneemster in hart en nieren. Door de krachten te bundelen en van elkaars netwerk gebruik te maken, hoeft geen van ons het wiel opnieuw uit te vinden. Een samenwerking waar we beiden erg blij mee zijn. Op deze manier kunnen we snel, soepel en direct actie ondernemen op vragen uit de markt.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor stripings, sierletters als persoonlijke initialen, universele stripings en exclusief (naar eigen idee) vervaardigd autodecor. Dit kan o.a. worden toegepast op auto, camper, boot of caravan, maar ook op scooters en motoren.

Voor bedrijven verzorgen wij alle vormen van reclame.
Naar bestaand ontwerp of, indien gewenst, een ontwerp wat volledig door ons wordt verzorgd. Van logo tot volledige reclametekst. Alles voor op de auto van 1 kleur tot full color. Maar ook reclameborden, lichtbakken in allerlei vormen, vlaggen en banniers, stickers etc.

Kortom, uw opdracht is nooit te klein!
Klik hiernaast op de specifieke onderdelen voor meer informatie per groep.

 

  

        Menu

        Over Jeteka
        Spotrepair
        CardipNL
        Bedrijfsreclame
                    - Auto reclame
                    - Borden reclame
                    - Licht reclame
                    - Banners & vlaggen
                    - Glasfolie
                    - Stickers
                    - Bedrijfskleding
                    - Striping sets
        Contact/info

   
        Extra

       Webshop
        Algemene voorwaarden